Feestzaal

Feestzaal

Feestzaal

Heerlijk gezellig

Naast een gezellig restaurant en overdekt terras, vind je bij D’n Oven een ruime zaal in een originele, eigentijdse stijl. De kunst aan de muur komt van lokale kunstenaars en wordt regelmatig gewisseld. Ook de vuurplek draagt bij aan de gemoedelijkheid die kenmerkend is voor D’n Oven. Met op diverse weekenddagen als kers op de taart een sfeerverhogende live band.

De zaal is ideaal voor een gezellig feest, een vergadering, reünie, uitvaart of andere bijeenkomst. Daarbij leent onze bijzondere locatie zich uitstekend voor een onvergetelijke bruiloft. In de omringende landerijen kun je in geheel eigen stijl en naar eigen inzicht een plek creëren waar de ceremonie plaatsvindt.

De zaal kan heel eenvoudig aangepast worden aan de grootte van de groep. Tijdens het feest of de bijeenkomst verzorgen wij naar wens een lunch of diner. Ook een buffet behoort tot de mogelijkheden.

Maak van de bijeenkomst een bijzondere ervaring door een combinatie met een passende workshop, een natuurwandeling of -fietsroute. Of een bijzondere excursie, bijvoorbeeld naar de molen Sint Victor.

Andere ideeën? Laat het ons weten: wij staan er open voor!

Binnenkort een feest of bijeenkomst?

Reserveren