Het verhaal

Het verhaal

Zie je jezelf al zitten, in een landelijk maar toch hip interieur, met uitzicht over akkers en weilanden en de molen Sint Victor op de achtergrond? Genietend van heerlijke gerechten met bijpassende wijnen of ander verkoelend drankje? Ook de kinderen ontspannen in Eeterij D’n Oven, waar ze na een heerlijke pizza uit onze authentieke steenoven alle ruimte hebben om zich te vermaken.

Over d’n Oven

Het verhaal

Eeterij D’n Oven is gevestigd in een bosrijke omgeving, in natuurgebied De Maashorst, op een plek waar in vroeger tijden de koeien in het weiland graasden. Deze ongedwongen sfeer hebben wij doorgetrokken in onze Eeterij, met een eigenzinnig interieur en voor de zonnige dagen een ruim, overdekt terras.

Ons enthousiaste team staat voor je klaar om de smaakvolle gerechten, huisgemaakt met verse ingrediënten, aan je te presenteren. Wij doen er alles aan om je thuis te laten voelen, zodat jij optimaal kunt genieten van al het moois en lekkers wat Brabant en de Maashorst te bieden hebben.

Kies voor een heerlijke lunch, een verrassend diner of een geurende kop koffie of thee met wat lekkers. In combinatie met onze laagdrempelige, verrassende locatie, maakt het jouw bezoek tot een ware belevenis.

Zelf het lekkerste van Brabant ervaren?

Reserveren